Aktuella valpkullar

Flertalet kullar planeras under höst och vintern 2019/2020. De tikar som kommer att paras är: Dust, Mill, Yin, Yenna och Catch. 

Har ni frågor om någon kombination kan ni kontakta mig enligt kontakt på hemsidan. Ser fram emot en härlig vår.

Cosmic cover's Rally's Duststorm-
Annaloughan Ace

2019 11 09

Dust kommer paras på nästa löp som beräknas bli i december.

Dust är en tik med stor arbetsmotor. Hon är den snabbaste tiken vi har. Hon räds aldrig några terränger, arbetar alltid in i det sista, är en bra markör, har ett bra självständigt sök, och har en fin will to please. Dust tog sitt SE(J)CH redan vid 3 år och är numera familjens jakthund. Det sköter hon med den äran på and-, kråk, trut-, kaj-, gåsjakter där hon gör sig bäst. En arg gås sätter inte stopp för henne. Hennes dotter Win är precis likadan. Känns som om inget kan stoppa dem.

Här berättar Tina mer om Sam:

Sam kommer från Nordirland och kom till mej som unghund. Han var ca 1.5 år och han har inte haft några problem att smälta in i familjen och flocken. Sam är en väldigt vänlig hund med stor arbetslust, härlig attityd och fin följsamhet.
Han arbetar kraftfullt med stort driv och jagar intensivt i markerna, en riktigt duktig viltfinnare.


Hälsoläget är jättefint.

Sam
Sam
Sam
Sam
Sam
Sam
Sam
Sam

Cosmic Cover's Bliss Dreamcatcher-
Mer info kommer

2019 11 16

Catch kommer att paras på nästa löp. Hane presenteras inom kort.

Catch är en relativt ung tik, men en mogen sådan. Hon har varit mycket tidig i allt sitt arbete. Stabil och hårt arbetande men ändå med den där härliga will to please som man vill se i en ung hund. Catch är efter min Bliss som också tidigt, redan vid tre års ålder blev svensk A-provschampion, samt samma linjer som CC Bliss Performance som har blivit SEJCH 2019.


 

SE JCH Broadlaw Millie-
Kelmagra Cruise

Mill
Mill
Harvey
Harvey

Under vintern 2019/våren 2020 kommer Broadlaw Mille, Mill att paras med Kelmagra Cruise, Harvey. 

Detta är en parning som jag sett fram emot väldigt mycket och jag tror mycket på den. Harvey har gett otroligt friska valpar och har dessutom väldigt högt meriterade avkommor.

Mer om Harvey:

Mill Cert 1 vinnare i Danmark
Mill Cert 1 vinnare i Danmark

VästLaika kull

Asta-Lids Dennis

Bling
Bling

2019 11 09

Bling är nu parad med Lids Dennis och valpar väntas strax efter nyår 2020. 

Parningen är godkänd av avelsrådet för Västlaikaklubben. 

Jag väntar mig starkt arbetande hundar efter kombinationen som är den högst meriterade kombinationen i Sverige just nu på Västlaika. Bling blev årets tik trots sina unga år när hon gjorde tre fantastiska starter på vildsvinsprov med 1 pris på alla tre. 


Mer om Lids Dennis:

Bling o Lids Dennis
Bling o Lids Dennis
Bling
Bling

Cosmic Cover's Legal Love-
Labdom Poacher

Paula o Yin
Paula o Yin
Poacher
Poacher

2019 11 09

I vinter planerar jag att para Yin, CC Legal Love, som är efter Ripp som i sin tur är efter min vinstrika Bliss, CC Cotton Field. Jag parade Bliss med Poacher och är så nöjd med den kullen och därav vill jag göra en snarlik parning med Yin. Jag fick tyvärr ingen avkomma efter Poacher och Bliss och är väldigt angelängen om att ha kvar dess linjer.

Yin har ett första pris i NKL och alla hälsotester är ok.
Poacher är DK FTCH i Danmark och har vunnit Danska Retrievermästerskapet. Han har en gedigen meritlista och har en god hälsostatus. Han har gett mycket fina avkommor.

Om Poacher:

Cosmic Cover's Rally´s Pastill-DKBRCH DKWTCH SE J(A)CH frank in greenwood

2019 11 09

Yenna kommer att paras på nästa löp med fina Kaos som jag själv har dömt och sett på ett A-prov i Sverige. Jag tror jättemycket på den här kombinationen och hälsomässigt så ser det bra ut.

Mer om Kaos:

Jon och Kaos vinner A-prov i Skåne
Jon och Kaos vinner A-prov i Skåne