JAKTLABRADOR

2023 05 25

En hanvalp finns att tinga i Yins kull. Hanär väldigt framåt och tar för sig i livet. Leveransklar.

De är redan rumsrena och går ut och in själva. De har stor frihet på tomten att röra sig på. Är ensamhetstränad, bilåkning, vatten och sådant som hör vardagen till. Inga problem med miljö samt andra hundar. Han har ett mycket sunt temperament. Har du intresse för en valp med det lilla extra så kontakta mig på 070-522 56 88.

Välkommen att lägga in en förfrågan om valp på min mailadress under kontakter.

2023 03 31 Yin har valpat och det blev 4 svarta hanvalpar. Yin, är en fodertik efter CC Endless Dramaqueen (som är efter SEJCH CC Cotton Field-SEJ(J)CH Justlike Edgar Davids) och SE J(A)CH C.I.T. DK JCH NORD JCH FI J(A)CH Blackthorn Bion. Yin har 1 pris i NKL. 

Jag har kurser en gång i måndaden för köpare för att ni ska få en god start med er hund.

Bara hör av er //Åza

Är du intresserad av en valp så sänd i första hand ett mail. Svarar jag inte direkt så bara vänta så får du ett svar. Annars så skickar du ett mail igen och svar kommer så fort som jag kan. 

Om du ringer är det inte säkert jag kan ta telefonen, skicka ett sms om det är viktigt. 

Jag tar kontakt med ALLA köpare framöver. 

---------------------------------------------------------------------------------

jaktlabrador

Cosmic cover's legal Love-DKBRCH DKWTCH DKJCH SE(A)JCH Frank in Greenwood.

Yin och Paula 1 NKL
Yin och Paula 1 NKL
Jon och Kaos
Jon och Kaos

2022 12 12

Yin är en tik som bor hos Paula och Karol. Hon bodde hemma hos mig tills hon var 1 år och grundtränad. Yin är extremet lättlärd, en superb markör, härlig att ha kring fötterna och fungerar bra i hela flocken när hon kommer hem till mig. Yin är efter Ripp som är en starkt jagande tik som används till både klövvilt och fågeljakt. Hon har en mentalitet som få retrievers har. Ripp i sin tur är efter Bliss, SE J(A)CH Cosmic Cover's Cotton Field som var en fantastisk tik på alla sätt och vis. Min första FT champion och också den tik som jag vann ett CACIT med. Läs mer om Bliss på hennes sida.

Yins kullbror CC Last Liberty arbetar inom polisen och har gjort ett superbt arbete som krimsökshund och löst flera komplicerade fall. Finns mer att läsa om Emmeth på polisens FB sida.

Jag väljer även Kaos till Yin i år. Han börjar bli till åren och det är dags att använda honom såsom jag länge har planerat. Kaos är en hane som jag sett många gånger genom åren. Han är en fantastisk naturlig viltfinnare och har ett driv som jag verkligen älsklar 

Vid dags datum har kullen har ett index på HD 101 och ED 104. Inavelsgrad: 0.4%.

---------------------------------------------------------------------------------

Cosmic Cover's Race All In-DKBRCH DKWTCH DKJCH SE(A)JCH Frank in Greenwood.

Colt
Colt
Jon och Kaos
Jon och Kaos

2022 12 27

Colt löper och kommer paras kring nyår 2023.

Colt kommer att paras igen på nästa löp med Kaos som är en hane jag länge tänkt använda. Jag har sett honom flera gånger på field trial och han är verkligen en naturlig viltfinnare. Har även sett flera avkommor som jag också tycker mycket om.

Colt är rakt igenom en fantastisk tik. Hon är följsam, tyst, lyhörd, en bra markör, räds inga terränger och spontan i all apportering. Däremot har både hon och Catch hamnat mittemellan livet och träning. Jag har själv under tiden sen de föddes genomgått operationer och det har sannerligen satt käppar i hjulet för deras meritering. Jag har tagit beslutet att de båda ej ska tävlas mer utan blir jakthundar fullt ut med allt vad det innebär.

Läs mer om Colt under hennes flik. 

Parningen har index: HD 102 och ED 106. Inavelsgrad: 0.4 %. Gula och svarta valpar väntas.

Vill du veta mer så går det fint att höra av sig till mig.