JAKTLABRADOR

2022 03 07

Under slutet av 2021 och början av 2022 planeras följande tikar att paras:

Yin (en fodertik) efter CC Endless Dramaqueen (som är efter SEJCH CC Cotton Field-SEJ(J)CH Justlike Edgar Davids) och SE J(A)CH C.I.T. DK JCH NORD JCH FI J(A)CH Blackthorn Bion. Yin har 1 pris i NKL. Yin är tom och det blir tyvärr inga valpar. Yin kommer att paras om på nästa löp.

Colt-

 

Är du intresserad av en valp så sänd i första hand ett mail. Svarar jag inte direkt så bara vänta så får du ett svar. Annars så skickar du ett mail igen och svar kommer så fort som jag kan. 

Om du ringer är det inte säkert jag kan ta telefonen, skicka ett sms om det är viktigt. 

Jag tar kontakt med ALLA köpare framöver. 

---------------------------------------------------------------------------------

jaktlabrador

Cosmic cover's legal Love-SE J(A)CH Carmals Keen Art

Yin och Paula 1 NKL
Yin och Paula 1 NKL
Art
Art

2022 01 12

Yin är tom och det blir tyvärr inga valpar!!

Yin är en tik som bor hos Paula och Karol. Hon bodde hemma hos mig tills hon var 1 år och grundtränad. Yin är extremet lättlärd, en superb markör, härlig att ha kring fötterna och fungerar bra i hela flocken när hon kommer hem till mig. Yin är efter Ripp som är en starkt jagande tik som används till både klövvilt och fågeljakt. Hon har en mentalitet som få retrievers har. Ripp i sin tur är efter Bliss, SE J(A)CH Cosmic Cover's Cotton Field som var en fantastisk tik på alla sätt och vis. Min första FT champion och också den tik som jag vann ett CACIT med. Läs mer om Bliss på hennes sida.

Yins kullbror CC Last Liberty arbetar inom polisen och har gjort ett superbt arbete som krimsökshund och löst flera komplicerade fall. Finns mer att läsa om Emmeth på polisens FB sida.

Art är en stark arbetande hund med alla de egenskaper som jag söker i en hanhund. Ni kan kika mer om honom på denna länk: https://www.carmals.se/carmals-keen-art/ 

Art har många fina avkommor efter sig med en fantastisk statistik. 

Vid dags datum har kullen har ett index på ED 104 och HD 99 via SKK.

---------------------------------------------------------------------------------

Cosmic Cover's Race All In-

Colt
Colt

2022 04 14

Kommer att paras igen på nästa löp.

Colt är rakt igenom en fantastisk tik. Hon är följsam, tyst, lyhörd, en bra markör, räds inga terränger och spontan i all apportering. Däremot har både hon och Catch hamnat mittemellan livet och träning. Jag har själv under tiden sen de föddes genomgått operationer och det har sannerligen satt käppar i hjulet för deras meritering. Jag har tagit beslutet att de båda ej ska tävlas mer utan blir jakthundar fullt ut med allt vad det innebär.

Läs mer om Colt under hennes flik. 


 

---------------------------------------------------------------------------------

Cosmic Cover's Win's Call of nature-Tullya Jake

Fly
Fly
Thor
Thor

2021 03 07

Fly är konstaterat dräktig och beräknas löpa andra veckan i april.

Fly planeras att paras på kommande löp. Den tilltänkte hanen är Tullaya Jake, en hane som jag har haft span på i många år. Thor är en irländsk import som ägs av Lotta Fornås. Han är en kraftfull hane som innehar alla de egenskaper som jag vill ha i en retriever. 

Fly har Bra markeringsförmåga, stark dådkraft, spontan på allt vilt och en mycket god viltfinnare. Läs mer på hennes sida under fodertikar.

Lottas ord om Thor:

Jag köpte in Thor från Irland när han var 17 månader gammal. Thor har allt man kan önska; han är följsam, vacker, supersnäll och har alla retrieverns egenskaper på plats. Han är hårtgående, spontan på allt vilt, har mycket energi och skyr inga terränger. Förutom att vara en fantastisk jakthund så är han självklar i vardagen. Snäll med alla människor och djur, stabil i alla miljöer och min myspelle hemma.

Index på kullen är: HD 100 ED 104

Thor
Thor
Thor
Thor
Thor
Thor
Thor
Thor
Thor
Thor