Aktuella valpkullar

Broadlaw Millie-Abergowans Conner

Broadlaw Mille, Mill, löper och kommer att paras med Abergowan Conner, Jake. 

Mill och Jake parades 4 november och leverans planeras i början på mars 2019.

Mill är en tik av mindre typ. Lung, balanserad och arbetar med stor koncentration. Hon har mycket god markeringsförmåga. Hon räds inga terränger och vill alltid göra det bästa hon kan. Under 2018 vi tagit CERT, fått Exellent, 1 pris, på RM och 5:e placering, samt även tagit två EKL 1 pris på B-prov samt gjort ett godkänt praktiskt prov. 

Camilla om Jake: Jake är trevlig,vänlig, stabil och väldigt väl balanserad. Otroligt lyhörd och helt tyst och lugn i all väntan. Jake är mycket stilfull och noggrann i allt han gör. Används på jakter. Vi vann SGL Field trial Novice på S:t Markie den 13/10. Vi har också startat i England, men åkte ut på sista apporten. Jake och Camilla vann också SGL:s mästerskap 2018.

Vinner SGL Novice
Vinner SGL Novice

Cosmic cover's Rally's reaction-
Annaloughan Ace

2017 12 06

Race, Cosmic Cover's Rally's Reaction paras med Annaloughan Ace så fort som hon kommer in i löp. 

Race är en tik av normal storlek. Hon är en hund med stor will to please, men har samtidigt en god förmåga att arbeta självständigt när behövs. Hon är en bra markör. Numer används hon mest på jakt där hon trivs bäst. Race deltar på andjakt, fasanjakt, rapphönsjakt, duvjakt, gåsjakt och kråk- och trutjakt. Race är en oerhört snäll tik som alltid vill göra sitt bästa. Race är en hårt arbetande retriever och att kasta sig in i ett törnesnår och leta en fasan är inga problem.

Givetvis ser hälsoläget för båda föräldrarna bra ut.

Leverans beräknas till mars 2019. 

Här berättar Tina mer om Sam:


 

Sams stamtavla: https://hundar.skk.se/avelsdata/Flikar.aspx?sida=Hund_info&id=3262439
Sam
Sam
Sam
Sam
Sam
Sam
Sam
Sam